Vores leverandører

Leverandørerne er nøje udvalgte og alle har dyrevelfærd, økologi, naturen og bæredygtighed som værdier. Gederne er af racerne Toggenburger, Saanen og diverse landrace krydsninger.

Alle vores leverandører har gederne græssende på urtegræsmarker om sommeren og i vinterhalvåret kan gederne godt lide at ligge inde i en velstrøet løsdriftsstald.

Lille Raneladegård

Lille Raneladegård er beliggende på det sydligste Djursland, få hundrede meter fra Kattegat med udsigt til øen Hjelm. Gården har været drevet økologisk siden 1995 og er drevet af familien Brændbyge, som består af Janne og Gums og deres 5 børn. Lille Raneladegård laver også frisk gedeis under navnet Øer Is udover at levere mælk til Tebstrup Gedeosteri.

Følg Lille Raneladegård på Facebook her

Ølstrup gedefarm

Ved Ølstrup i Vestjylland bor Allan på Ølstrup Gedefarm. Allan er der fut og drivkraft i og missionen er at være Danmarks største gedeavler med top høj mælkekvalitet.

Nørgaards Geder

Nørgaards Geder er ejet og drevet af den unge landmand Tobias. Gården ligger ved Videbæk og har omkring 100 økologiske malkegeder af racen Saanen. Hans motto er ”Rigtige mænd er gedeavlere” og sådan nogle er vi vilde med.

Følg Tobias på Facebook her

Herwin og Camilla – Lodals Geder

I Vestjylland bor Herwin og Camilla og deres 120 geder.

Følg Stald Lodal på Facebook her

Så bliver der vokset Flora Mundo i dag 🤹‍♀️ 🐐💪 #floramundo #tebstrupgedeosteri #gedeost ...

56 2

Her har vi Brian som passer ostene i HKIs ostegrotte og affineringscenter. Han visker dem, stryger dem kærligt, synger for dem og fortæller dem godnathistorie hver aften. Det gør at de kan få lov at modne videre i det helt rigtige miljø og få endnu mere smag frem... #hkiost #tebstrupgedeosteri #rødkit #ostmedaske #tiliamundo #noramundo #specialoste ...

49 1